dinsdag 1 januari 2013

[Video] Alle Nailarts 2012

Vorig jaar maakte ik voor het eerst een video waarin ik alle foto's voorbij liet komen van de gemaakte nailarts in 2011. Je kunt het artikel met de video hier nog eens terug kijken!

Voor vandaag heb ik natuurlijk een nieuw filmpje gemaakt waarin ik alle foto's van de nailarts van het jaar 2012 laat terugkomen. Let wel op, het zijn enkel de nailarts die ik op mijn eigen nagels gemaakt heb dus niet de nailarts die ik op bijvoorbeeld gelnagels of bij mijn moeder/zus gemaakt heb. Deze kun je gewoon terugvinden in het blogarchief!


Veel plezier met kijken!Mijn favoriete nailarts van dit jaar waren toch wel de rode one stroke bloemen, de palmboom en de flamingo nailart! Welke is jullie favoriet?

3 opmerkingen:

  1. En dan kijk ik naar mijn knullig gelakte nagels waar slechts twee laagjes crèmelak op zitten:) Mooi werk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Je moet het maar zo zien, ik ben ook begonnen met knullig nagellakken!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations