zondag 6 januari 2013

Nailart: Relaxed Roze

Na al die ingewikkelde kerstnailarts en de bling bling oudjaarsnailart was ik weer toe aan iets rustigs en simpels. Ook om het voor jullie leuk te houden, want ik kan me er iets bij voorstellen dat het best frustrerend is als de ingewikkelde dingen nog niet lukken. In dat geval moet je gewoon simpel beginnen, met deze nailart bijvoorbeeld!

De basiskleur voor deze nailart is het lakje van Miss Sporty welke ik vrijdag liet zien. Erg leuke basiskleur voor nailarts is het toch wel! Deze nailart heb ik een beetje geïnspireerd op statistieken, van hoge statistieken naar lage statistieken en omgekeerd!


De streepjes die 'statistieken' voorstellen heb ik gemaakt met een striper van Max, dit is Max - Neon Pink. Mocht je nog geen stripers van Max hebben, neem eens een kijkje bij de Action, de stripers zijn echt top!

Door lichtroze en donkerroze te combineren heb ik de nailart rustig gehouden. Je kunt natuurlijk ook uit je dak gaan en alle kleuren van de regenboog gebruiken, have fun (nee geen yolo, daar wordt ik inmiddels een beetje 'gek' van ;-)).

Zijn jullie na bijna een week alweer een beetje bijgekomen van alle Kerst en Oudjaarsdrukte? Voor mij begint morgen het echte leven weer, we gaan er meteen tegenaan met tentamenweken aitsj!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations