zaterdag 5 januari 2013

[Review] Hema Mini Nailpolish Set

Sinds kort verkoopt de Hema leuke setjes met vier mini nagellakjes. Ik geloof dat er inmiddels twee varianten zijn, een glitterversie en deze pastelversie welke ik vandaag voor jullie ga reviewen. 

Er zitten vier lakjes in het setje, de lakjes zijn echt enorm klein dus écht mini. De lakjes hebben verder geen namen/nummers oid.Beide swatches zijn gemaakt met flits.

Lichtroze
Het eerste lakje is een lichtroze nagellak, hierboven te zien op mijn wijs en middelvinger. De lak is wat streperig waardoor het geheel wat lelijk oogt. Ik heb twee lagen gebruikt. 

Koraal/roze
Het tweede lakje is een wat aparter lakje. De kleur neigt tussen koraal en donkerroze in, erg leuk! De lak dekt prima met twee lagen en laat geen strepen achter. 

Swatch gemaakt met én zonder flits. 

Mintgroen
Mintgroen is natuurlijk nog steeds een hippe nagellakkleur dus daarmee kun je nooit de plank misslaan. De lak dekt met twee lagen en is hierboven te zien op mijn wijs en middelvinger. Op de foto met flits is het verschil tussen de blauwe en mintgroene lak minder goed te zien dan op de foto zonder flits.

Lichtblauw
Deze lichtblauwe lak is net zoals de lichtroze lak erg streperig. Jammer want de kleur ziet er in het potje erg mooi uit. Misschien dat een extra laagje de strepen wat laat wegtrekken, hierboven heb ik twee lagen lak gebruikt.

Conclusie: Opzich een leuk setje, maar persoonlijk vind ik de lakjes erg klein inclusief de kwastjes. Wanneer je wat langere nagels hebt is het lakken met zo'n klein en smal kwastje erg lastig. Ik weet niet wat de prijs is aangezien ik dit setje gekregen heb.

Wat vinden jullie van de setjes van de Hema? 

3 opmerkingen:

 1. Het zijn leuke setjes, maar zulke kleuren heb ik al zo ongeveer, dus ik vind het weinig toevoegen aan mijn stash. Wel leuk als je net om de hoek komt kijken denk ik :) Een klein kwastje vind ik trouwens ook niet echt ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze er wel leuk uitzien, heb ze in de winkel zien liggen.
  Heb ze niet meegenomen aangezien ik ze toch redelijk duur vond (in de richting van 6,50).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn leuke kleurtjes alleen jammer dat het zo streperig lakt..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations