woensdag 2 januari 2013

Nailart: Nieuwjaarsnagels

Jullie hebben mijn eigen nailart voor oud&nieuw natuurlijk allang gezien, maar ook mijn zus wilde weer een leuke nailart! Dit keer wist ze zelf niet wat ze op haar nagels wilde dus heb ik het idee zelf bedacht. De nailart is dus door mij gemaakt op de nagels van mijn zus.

Je kunt bovenstaande foto vergroten voor een beter zicht! Ik ben de nailart begonnen met een zwarte crème lak. La Femme Beauty - Ebony heb ik gebruikt, maar je kunt natuurlijk iedere random zwart gebruiken!


Vervolgens heb ik over de zwarte laag een laagje Golden Rose - Nr 5 aangebracht, dit is een nagellak met flakies en voor oudjaar vond ik de combinatie met flakies wel een leuk effect geven!

Als laatste heb ik wat losse nailart geplaatst op haar nagels. Ik heb hier zilveren sterretjes gebruikt die uit een potje komen van Essence. De zilveren sterretjes heb ik gewoon in de natte topcoat gelegd. Even aflakken met een extra laag topcoat en de nailart is klaar!

Hebben jullie genoten van oudjaarsavond met een speciale nailart?

6 opmerkingen:

 1. Prachtig!
  Nee, om een onverklaarbare reden ging ik het nieuwe jaar in met een grijs lakje:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei grijs is wel erg somber hoor! Hopelijk heb je alsnog een fijne jaarwisseling gehad!

   Verwijderen
 2. Ziet er lekker vrolijk uit :) Ik had gewoon 7 lagen glitters opgesmeerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Hihi jij dacht geen vuurwerk maar gewoon een glitterbom!

   Verwijderen
 3. Wat een gave nail art! Ik heb ook niet veel bijzonders gedragen, een lakje uit de nieuwe Essence TE.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Uit de Fantasia LE of Snow Jam? Heb de laatste le in Zaandam nog niet gespot!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations