vrijdag 18 januari 2013

Hema - Nr 826

Heel veel lakken van de Hema heb ik niet moet ik eerlijk bekennen. Voorheen verkocht de hema over het algemeen veel rode en roze nagellakken. Lakken die niet echt mijn aandacht trokken. Sinds kort heeft de Hema ook leuke pastelkleurtjes en kreeg ik met Kerst wel een hele bijzondere lak van de Hema! Thanks Clau voor het leuke cadeautje :-)!

Jammer genoeg hebben de lakken geen namen, maar hebben ze een nummer waaraan ze te herkennen zijn. Dit is nr 826. Dit is een donkerroze lak met een hele leuke finish! Er zitten namelijk micro holografische glittertjes in dit lakje. Zelfs zonder een vel zonnetje vallen de leuke holografische glittertjes op. Let op, het is dus geen regenboog holo effect zoals sommige andere lakken hebben!


Dit lakje is een echte eyecatcher op je nagels. Ik vind de lakken van de Hema verrassend fijn aanbrengen, de kwastjes hebben voor mij het perfecte formaat maar dit is voor iedereen natuurlijk anders.

De dekking van dit lakje is verder prima. Ik heb twee dunne laagjes aangebracht op bovenstaande swatches. De droogtijd is verder prima!

Hebben jullie deze beauty al gezien bij de Hema?

9 opmerkingen:

 1. Oh die is mooi! Ik moet nog steeds echt een keer bij de Hema langs. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door alle aandacht die dit lakje op Twitter heeft gehad ben ik zelf ook maar eens naar de Hema gegaan. Van alles van de 800 serie gekocht, maar dit juweeltje was helaas uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat zonde zeg! Ik heb zelf ook nog de paarse lak uit de 800 serie, de rest ken ik eigenlijk niet! Misschien toch eens een gevaarlijk kijkje nemen bij de Hema!

   Verwijderen
 3. Deze heb ik laatst door al het positiefs wat ik erover zag ook gekocht! echt een fijn lakje!x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan me er inderdaad iets bij voorstellen dat bijna iedereen positief is over deze lak, ondanks dat hij roze is! :)

   Verwijderen
 4. Gaaf lakje! Die holo is heel mooi, maar dat soort roze draag ik niet zo vaak. Ik denk dat ik he toch maar skip...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag zelf ook niet zo vaak roze maar toevallig heb ik nu een geheel roze nailart op. Soms is het best gewaagd om uit je comfort zone te stappen, maar het is inderdaad ook niet de bedoeling dat je lakken koopt zonder te dragen, is ook zonde!

   Verwijderen
 5. Vandaag bij de hema langs geweest. En pas nu zie ik je blog. Jammer, anders had ik hem denk ik wel meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations