zondag 27 januari 2013

Nailart: Mat & Glanzend

De nailart die ik vandaag ga laten zien is een nailart waarbij ik mat en glanzend gecombineerd heb! Dit kan namelijk een ontzettend mooi effect geven en zelfs wanneer je niet zo goed bent met het nailarten kun je spelen met matte en glanzende effecten! De meeste merken hebben inmiddels een matte topcoat in het assortiment, hiermee kun je al je nagellakken mat maken!

Voor de achtergrond heb ik gebruik gemaakt van een donkere kleur en deze heb ik mat gemaakt. Dit is Paris Memories - #246. Het idee achter deze nailart is eigenlijk een duistere diepte met koraal. Het roze is dus wat zweverig koraal, de french manicure is de bodem.


Het lakje van Paris Memories heb ik dus heel simpel mat gemaakt met behulp van de matte topcoat van Catrice. Met Catrice - Put Lavender On Agenda heb ik uit de losse hand de french manicure gemaakt. Mocht je dit niet uit de losse hand kunnen dan kun je gebruik maken van guidelines. Zorg er dan wel voor dat de basiskleur echt 100% droog is!

De laatste stap is het maken van het koraal. Ik heb hier gebruik gemaakt van een zelfgemaakte striper. Ik heb een oud striperflesje leeggemaakt en hier kleuren aan toegevoegd totdat er een donkerroze kleur is ontstaan. Wil je weten hoe je dit zelf kunt doen, neem dan eens een kijkje bij dit artikel!

Wat vinden jullie van de combinatie mat en glanzend?

6 opmerkingen:

  1. Mooie combinatie! En wat leuk dat je die kleur zelf gecombineerd hebt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt ontzettend makkelijk om te doen! Vooral wanneer je een kleur striper wilt die je nergens kunt vinden, dan kun je deze met behulp van andere nagellakken gewoon zelf mengen! Superhandig!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations