vrijdag 11 januari 2013

[Swatches]Essence Fantasia Limited Edition

De Fantasia Limited Edition heeft de afgelopen maand in de winkels gelegen en is hier en daar nog verkrijgbaar bij bepaalde filialen. De collectie bestond uit vier nagellakken waarvan ik er zelf 3 gekocht heb. De laatste lak was een champagnekleurige nagellak, ik vond deze zelf niet apart genoeg en heb hem dus laten liggen. Wel nam ik bovenstaande lakken mee, van links naar rechts: Elves like lilac, Queen of my cloud castle en take a ride on pegasus!

Elves like lilac

Elves like lilac is het lakje welke mij meteen opviel, ik ben gek op paars dus zo ging dit lakje zonder twijfelen mee naar huis. De lak is zelf iets donkerder paars dan op bovenstaande foto's en bevat een prachtige subtiele blauwe shimmer. De lak dekt prima met 2 lagen.

Queen of my Cloud Castle
Queen of my Cloud Castle is een prachtige koraalkleurige nagellak. Ook dit lakje bevat een shimmer. Leuk apart lakje welke lekker fleurig is! Ook dit lakje dekt met 2 lagen.

Take a Ride on Pegasus
Het lakje waar ik het meest nieuwsgierig naar was is toch wel take a ride on pegasus. De kleur is ontzettend apart en neigt een beetje naar oud roze/roodachtig in dit lakje zit een lichte blauwe shimmer. Ik word altijd ontzettend blij van dit soort aparte kleuren die ik niet als dupe kan terugvinden in mijn stash! Dit lakje dekte iets minder goed dan de 2 hierboven, ik heb hier 3 lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat.

Wat vinden jullie van de Fantasia LE? Ik ben ontzettend blij met deze lakjes en heb er absoluut geen spijt van dat ik de laatste niet meegenomen heb!

6 opmerkingen:

 1. Ik heb ook die 3 meegebomen, heb er zeker geen spijt van! Take a ride on Pegasus vind ik het mooist, die is zo uniek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop alle LE's van Catrice en Essence en deze heb ik dus ook. Fijne lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik deed dat heel in het begin ook maar doe het nu niet meer. Ik koop nu enkel lakken als ik ze echt speciaal vind. Zo heb ik uit de snowjam collectie alleen maar de donkerblauwe meegenomen!

   Verwijderen
 3. Mooie swatches! Ik heb ze ook, maar heb tot nu toe alleen elves like lilac geprobeerd. Maar ik moet eens snel de anderen ook even proberen. Take a ride on Pegasus ziet er inderdaad erg bijzonder uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave lakjes! Ik heb zelf Elves like Lilac en Have you seen my Unicorn?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations