dinsdag 15 januari 2013

Look Back: Nailart Tutorials

In september schreef ik mijn eerste 'look back' artikel. In dit artikel keek ik terug op een aantal how to's die in de loop van de jaren online verschenen waren op Nailart Creations en waar nog steeds veel vraag naar was. Zo heel af en toe maak ik dus een look back artikel met dit keer: tutorials! Hieronder laat ik een aantal nailart tutorials zien met de bijbehorende links naar de artikelen die al verschenen zijn op Nailart Creations.


 Deze nailart heb ik echt heel lang geleden gemaakt. De tutorial dateert van 28 november 2010! In deze tutorial laat ik stap voor stap zien hoe je zelf leuke cupcakes op je nagels kunt maken met behulp van gekleurde beads.

- Tutorial Cupcakes


Op 13 augustus 2011 kwam deze tutorial online. De tutorial waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf heel makkelijk een mooie bloem kunt maken met behulp van een nailart kwastje.

- Tutorial bloem

Geen inspiratie meer voor een zomerse nailart? Geen probleem! Op 5 september 2011 plaatste ik een zomerse tutorial waarin je zelf bovenstaande nailart kunt maken. Dit met behulp van de spons en stempeltechniek.

- Tutorial zomerse nailart

Zijn de bloemen uit de eerdere tutorial iets te hoog gegrepen voor jou? Probeer dan eens simpelere bloemen die je kunt maken met een dottingtool. Op 12 september 2011 plaatste ik een review waarin je deze leuke bloemen zelf kunt fixen!

- Tutorial dotting bloem

Klaar om je nailart kunsten een tikje uit te breiden? Op 6 April 2012 plaatste ik een stap voor stap tutorial online waarin je zelf dit schattige katje kunt maken!

- Tutorial katje

Je ziet overal van die braided (gevlochten) nailarts verschijnen. Maar nog steeds geen idee hoe je deze zelf kunt maken? Op 6 augustus 2012 verscheen de stap voor stap braided nails tutorial online.

- Tutorial braided nails

Stiekem was ik best wel trots op deze leuk palmbomen nailart. Op 13 augustus 2012 liet ik jullie in een video tutorial zien hoe jij zelf ook deze leuke nailart kan maken!

- Tutorial palmbomen

Nog één tutorial om het af te leren! Een halloween tutorial. Op 31 oktober 2012 plaatste ik een tutorial waarin je zelf deze leuke lappenpop nailart kunt maken!

- Tutorial lappenpop
 
Welke tutorial vinden jullie het leukst? Zijn er misschien ook nailarts die jij zelf uitgeprobeerd hebt na het zien van de tutorials?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations