donderdag 17 januari 2013

Essence - Life Is A Freeride (Snow Jam)

Life is a Freeride is een lakje uit de nieuwste Limited Edition Snow Jam van Essence. Snow Jam ligt op dit moment in de winkels en is nog te verkrijgen tot februari. Ik vond zelf de collectie nogal tegenvallen, veel lakken vond ik herkenbaar uit de gewone collectie en heb ik laten liggen. De enige die mij opviel was life is a freeride. 

Life is a Freeride is een prachtige donkerblauwe lak met shimmer finish. De shimmer is heel fijntjes en heel verschillende kleuren alhoewel het op je nagels meer lijkt op een zilveren shimmer. 


Ik vind de donkerblauwe kleur ontzettend mooi, dit soort lakken combineren met wit en zwart vind ik erg leuk staan. Maar natuurlijk kun je ook lekker gek doen en deze blauw met andere kleuren combineren of gewoon lekker als kleurlak dragen. 

De lak brengt fijn aan, ik moet zeggen dat de vernieuwde potjes echt erg fijn zijn. De kwastjes zijn precies breed genoeg voor een makkelijke applicatie. Deze lak dekt ook met 2 laagjes. Let wel op bij dit kleurtje: Hij stained je nagels enorm. Stainen betekend kort gezegd gewoon dat hij je nagels enorm laat verkleuren. Zorg dus voor een goede basecoat en mocht je te laat zijn.. Dan heb je misschien wel wat aan deze tip om van je verkleurde nagels af te komen!

Wat vinden jullie van de Snow Jam collectie? Hebben jullie alle lakken meegenomen?

5 opmerkingen:

 1. Mooi nagellakje, maar ik vind het te 'gewoontjes' om het te kopen. Ik vond sowieso de collectie erg tegen vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond hem eerlijk gezegd ook tegenvallen! Goofy blue vond ik ook net een kopie van I'm bluetiful!

   Verwijderen
 2. mooi nagellakje, ik heb zelf alle lakken laten liggen, ik kwam erachter dat ik mn felblauwe lakken nooit draag!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben bij blauwe lakken altijd zo bang voor staining! Daarom draag ik ze ook niet vaak.. Maar ik heb mezelf voorgenomen om meer blauw te dragen :)!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations