donderdag 24 januari 2013

Miss Helen - Nr 191

Sinds een tijdje heb ik mijzelf voorgenomen om meer tijd te besteden aan de lakken die ik al heb in plaats van veel nieuws te kopen. Zo gezegd zo gedaan, ik ben op zoek gegaan in mijn stash naar lakken die op Nailart Creations nog nooit voorbij zijn gekomen en probeer daar nailarts mee te maken!

Dit lakje is Nr 191 van het merk Miss Helen. Miss Helen werd voorheen altijd verkocht bij de Hema, volgens mij is dit inmiddels niet meer zo maar het design e.d. van het potje is hetzelfde als de reguliere Hema lakken.


De kleur zelf is niet heel spectaculair, dit is een donkerroze kleur met een crème finish. Toch vallen er best leuke dingen te maken met zo'n roze kleur!

Deze lak komt uit de longlastig collectie en de nailart van gisteren heeft er ook echt een week op gezeten. Long lasting dus best wel! De dekking is niet optimaal, ik heb hierboven 2 lagen gebruikt en hij lijkt dekkend maar wanneer je goed kijkt zie je toch nog lichtjes mijn eigen nagels door de lak heen. 

Wie doet er mee met de uitdaging om oude lakken weer opnieuw te ontdekken? :-)

5 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik krijg het niet voor elkaar om mijn nagellak een week te laten zitten (als ik dat al zou willen) Ik doe schoonmaak werk en zit dus veel in water en ondanks dat ik een basecaot, 2 lagen nagellak en een goede topcaot gebruik gaat het er aan het uiteinde van mijn nagels vaak vrij snel af.

  Daar zouden ze nog eens iets op moeten verzinnen, dat het zo hard word als wanneer je er een gellaag overheen doet. Want tegen iedere dag water een een sopje kunnen de meeste nagellakken niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Water is ook best funest voor nagels. Door water worden je nagels zacht waardoor ze sneller ombuigen en daardoor laat de lak weer los. Je hebt tegenwoordig ook gellak, misschien is dat een uitkomst voor je? Ik gebruik overigens bijna altijd handschoenen bij dingen zoals afwassen!

   Verwijderen
  2. Het zou inderdaad beter zijn voor mijn nagels en handen om handschoenen te dragen ware het niet dat ik dat zo vervelend vind zitten. Als ze te groot zijn is dat lastig, zijn ze precies goed dan zitten ze strak om je handen heen en dat gaat zo zweten, zo vies. Dus ik werk liever zonder handschoenen. Gellak heb ik over gehoord maar ja, ik zie zo veel andere mooie lakken en die zou ik dan moeten laten liggen en alleen de gellak kleuren gebruiken en zo veel zullen dat er niet zijn.
   Dus nee, het is vervelend maar ik zal het er mee moeten doen. Dan maar om de 3 dagen een andere kleur. Is ook leuk.

   Verwijderen
 2. Vind 'm prachtig! Mooie intense kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie vrouwelijke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations