donderdag 31 januari 2013

Instagram #5

Het is weer donderdagochtend dus tijd voor een nieuw persoonlijk artikel! Vandaag ga ik met behulp van foto's een beetje laten zien hoe mijn week was, naast veel leren en toetsen heb ik natuurlijk ook nog andere dingen gedaan! Toch ben ik blij dat ná vandaag mijn toetsweken erop zitten, pfoeh ben toe aan weer wat regelmaat! Alle foto's worden ter plaatse geplaatst op Instagram, je kunt me daar ook volgen: @sylvia_nailartcreations.

Mijn nagels werden weer enorm lang en altijd wanneer ze te lang worden breken er hoekjes af of scheurt er wel iets. Om dat te voorkomen heb ik ze dit keer maar preventief iets korter gemaakt, mooie lengte zo!


Zelfs tijdens het leren wilde Verschoor zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Hij heeft me de hele tijd in de gaten gehouden, cute!

Reviewen van het eerste deel van de Pink Tease glitterlakken!

Afgelopen weekend een testrondje cupcakes gemaakt. Ik ga a.s. zaterdag voor mijn verjaardag cupcakes bakken en degene hierboven zijn gemaakt met een pak van de Action. Vond de topping niet zo'n succes (te slagromerig) dus het testrondje was ergens goed voor! Het weekend dus gewoon maar botercrème gebruiken!

Natuurlijk moest ik ook meteen het tweede deel van de Pink Tease lakken uittesten. Pfoeh deze rode blijft mooi!

In verband met school heb ik vaak weinig tijd overdag om te swatchen en producten te fotograferen. Afgelopen week had ik lekker een dagje vrij en ben ik 's middags er eens goed voor gaan zitten! Ik zit echt met smart te wachten op dat zonnetje :(..

Dat koppie! Wie kan er nou boos worden op een dondersteen met zooo'n lief koppie?

Mn moeder is weer helemaal happy met haar gelnagels en zo waren ze na 2,5 week toch wel weer toe aan een opvulling. Dit keer een bloemen met bloemblaadjes nailart. Betere foto's zullen nog in een apart artikeltje verschijnen!

En ook de nagels van mijn zus waren weer toe aan opvullen. Dit keer wist ze niet wat ze wilde dus heb ik mezelf een beetje uitgeleefd, ook hier zal nog een artikel met betere foto's van komen!

Natuurlijk kwam er ook een fotootje voorbij van mijn nogal opvallende verjaardagsnagels van gister. Ze hebben hun werk goed gedaan!

Look at all the toys I'm not supposed to play with! Natuurlijk een lieve afsluiter met cute kittypics! Volgende week weer een nieuwe Instagram post!

 

7 opmerkingen:

 1. Wat heb je toch prachtige nagels- ik ben er gewoon een beetje jaloers op, want bij mij scheurt de boel al voordat het de lengte heeft die jij nu hebt.
  Door de leuke foto's van Verschoor zit ik zelf vaak te twijfelen of ik er nog een kat bij zal nemen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het lieve compliment!

   Katten zijn wel echt ontzettend leuk! Heb je nu 1 of meerdere katten? Lastig he als je aan het twijfelen bent! Misschien de voor en nadelen tegenover elkaar afwegen? Wij zijn echt ontzettend blij met verschoor, het is een grote boef maar hij kan ook zo ontzettend lief zijn!

   Verwijderen
 2. die gouden ziet er echt gaaf uit! hoe heb je dat gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onder de foto kun je klikken op:opvallende verjaardagsnagels dan kom je bij het artikel terecht! Zaterdag komt er een how to online!

   Verwijderen
 3. Haha je bureau! zo ziet het er bij mij ook altijd uit! allemaal mandjes met stripers en lakken en dan je foto'hoekje enzo!
  leuk om te zien.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja lekker chaotisch he! Maar stripers vallen altijd om dus staan ze nu mooi te wezen op mijn bureau! Moet zeggen dat het er hierboven nog netjes uitzag. Meestal is mijn bureau compleet bedekt door lakjes!

   Verwijderen
 4. Leuke foto's, ik vind de nagels die je maakt (Bij je moeder en zus) ook erg mooi!
  En wat een mooie rode kater, zo een hebben wij ook en die zijn zó lief, kan je idd niet boos op worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations