donderdag 18 juli 2013

Catrice - Bricky Mouse

Over aparte kleuren gesproken! Catrice komt de laatste tijd steeds weer met vernieuwende lakken in hun assortiment! Bricky Mouse is één van de wat nieuwere lakken en wát een aparte kleur is dit. Kijken jullie mee naar de swatches?

Bricky Mouse -afgeleid van 'Micky Mouse', neem ik aan- is een hele aparte kleur nagellak. Ik ben er nog niet helemaal uit wat voor kleur dit is. Er lijkt wat oud roze, iets zalmkleurigs en iets bruins in te zitten. Sja hoe noem je een combinatie van deze kleuren? Geen idee!


Bricky Mouse bevat hele fijne gouden shimmers in de finish De deeltjes zijn zo klein dat ze bijna niet meer opvallen op de nagels. In het flesje zie je de gouden deeltjes wel goed zitten.

Bricky Mouse dekt prima met 2 lagen lak. Wel zie je hier en daar dan nog een beetje je eigen nagels erdoorheen. Mocht je dit niet willen kun je een extra dunne laag lak aanbrengen. 

Hoe zouden jullie deze kleur omschrijven? 

8 opmerkingen:

 1. hm, als je nu de gouden deeltjes ook zou zien op de nagel...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die is mooier dan ik had gedacht eigenlijk! :D
  Niet mijn kleur, maar zeker mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik voor mijn zus gekocht. Erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja inderdaad, het lijkt op een blush qua kleur! Beetje oud roze. Ik vind hem wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo vind ik het wel een mooi kleurtje, maar zelf zou ik hier niet voor kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. apart kleurtje maar ik vind hem wel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations