maandag 29 juli 2013

Maybelline - Surreal (Super Stay Gel Nail Color)

Een tijdje geleden kwam ik bij de DIO drogist nieuwe lakken van Maybelline tegen. Normaal gesproken trekken de lakken mij niet zo ontzettend, ook vanwege de prijs. €8,- Voor een lak vind ik niet bepaald budget. Deze super stay gel nail colors waren in de aanbieding; 1+1 gratis. Een leuk prijsje dan voor 2 Maybelline lakken!


Surreal is een lavendelkleurige nagellak met een crème finish. Laat je niet verleiden door de 'gel nail color' op het flesje, het betreft hier een gewone nagellak en geen gellak.

Deze super stay gel nail colors beloven 7 dagen goed op de nagels te blijven zitten. Echt 7 dagen perfect blijft de lak niet zitten. Nagellak blijft op mijn nagels over het algemeen een week prima zitten, maar bij anderen is dit toch vaak anders. Ik heb deze lak dan ook bij iemand anders getest en die had na een aantal dagen echt wel chips in de lak zitten.

De lak dekt verder prima met 2 lagen. Bij het eerste laagje had ik echt het idee dat er geen kleur vanaf zou komen, gelukkig zag je hier niets meer van bij laagje 2! Het gebruiken van een topcoat verlengt sowieso de duur van de nagellak, ook je nagels goed vetvrij maken werkt al wat!

Zijn jullie echte budgetshoppers op het gebied van nagellak of mag het van jou allemaal wel wat duurder? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations