dinsdag 30 juli 2013

[Gelnagels] Fruity Nailart

Wanneer het mooi weer is durf je vaak wat uitbundiger te doen qua nagels,  in ieder geval ik wel! Ook mijn zus wilde een keer wat vrolijks en zo maakte ik bij haar een fruitige nailart! 

Ik maakte op:
Duim -> Appeltjes
Wijsvinger -> Watermeloenen
Middelvinger -> Kiwi's 
Ringvingers -> Aardbeien 
Pinken -> Citroenen 


Ze wilde het fruit graag voor de helft op haar nagels. Je kunt er ook voor kiezen om een design compleet over de gehele nagel te maken. Ik maakte op voorhand wat voorbeeldjes op een nagelwiel zodat zij kon kiezen.


De duimen zijn dus appeltjes geworden. Deze appeltjes heb ik eerder ook al eens in een nailart op mijn eigen nagels gedaan. De overige fruitjes niet! Het geheel ziet er lekker vrolijk en zomers uit! 

Mocht je graag willen weten hoe je een bepaalde fruitsoort moet maken, laat het me even weten, het wordt een véél te lang artikel om per nagel uit te leggen hoe ik deze gemaakt heb!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations