donderdag 25 juli 2013

Instagram #30

Goedemorgen! Op deze vroege ochtend weer een nieuwe Instagram post met foto's hoe mijn week eruit zag! Deze week bestond uit verschillende dingen, ik heb heerlijk genoten van het warme weer en geniet nog steeds van mijn vakantie! De instagram post bestaat uit een selectie van foto's die ook via Instagram geplaatst worden, wil je alle foto's bekijken kun je me volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations. Deze maand doe ik overigens ook mee aan een fotochallenge!

Ik geniet ontzettend van dit weer, maar Blacky vind het toch minder. Mevrouw is natuurlijk zwart en heeft lange haren, overdag ligt ze eigenlijk de hele tijd onder bed. 's Avonds gaat ze lekker buiten liggen.Verschoor is gewoon niet goed snik. Die gaat met de hitte van 30 graden gewoon midden in de zon ónder het dekbed liggen. Mafkees!

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover! Ik mocht mijn rijbewijs ophalen! Na dik een week wachten mocht dat ook wel eens tijd worden! Sindsdien geniet ik er ontzettend van, wat een vrijheid om gewoon even met de auto weg te kunnen!

1 Van de challenges had het onderwerp 'today'. Ik maakte deze collage met foto's van die dag. Het was snikkieheet dus dan hou ik het lekker simpel!

Via Instagram kwam ik foto's tegen van deze moodlakjes van Casuelle die verkrijgbaar zijn bij de Intertoys. Dezelfde middag fietste ik snel even langs de Intertoys om deze moodlakken te halen, mijn vorige moodlak van Mia Secret werkte niet lekker dus wilde ik deze proberen. In totaal zijn er 4 varianten, deze twee en nog een lichte roze en groene. De lichte roze wil ik ook nog graag maar die was uitverkocht helaas. Deze lakjes kosten €2,49 per stuk.

Toevallig had ik diezelfde middag nog een afspraak voor een manicure staan. Ik kon dus meteen de moodpolish proberen en pfoeh hij werkt! De paarse lak verkleurd van blauw naar paars en oogt supermooi bij bruine vingers! Binnenkort wat betere swatches hoor!

Verschoor heeft echt de tijd van zijn leven sinds hij gewoon alleen op het balkon mag. Hij ziet alles en alles is ontzettend interressant!

Tijdens die warme dagen was het binnen in huis niet te doen. Stamper en Koe mochten dus lekker buiten in de tuin! De helft van onze tuin heeft zon en de andere helft schaduw. De schaduwkant is echt heerlijk koel!

In de zonkant heb ik heerlijk een zwembad neergezet! Zo lekker om met dit weer op een luchtbedje in het zwembad te dobberen. Van 2 dagen dobberen heb ik trouwens ontzettende bruine benen gekregen, whoehoe weg witte melkflessen!

Sja deze foto's hebben wat uitleg nodig.. Het zwembad stond al in de tuin maar moest uiteraard gevuld worden. De dag ervoor kocht ik een tuinslang omdat ik geen zin had om met 100 emmers water heen en weer te lopen. De tuinslang paste niet op de kraan in de keuken dus moest aan de wasmachinekraan. Laat deze kraan nou achter de droger staan (in de salon staat de wasmachine met daarop de droger en daarop de magnetron, nouja stond...). Samen met mijn moeder koppelde we de tuinslang aan en liep ik even weg om de slang in het bad te gooien. Op datzelfde moment begon mijn moeder dus te gillen en viel de droger én de magnetron van de wasmachine af omlaag. De droger heeft het overleefd op een kapotte deksel en wat deuken na. De magnetron viel via de deur naar buiten en daar was natuurlijk niets meer van over. Op dat moment een groot drama, maar op dit moment kunnen we er flink om lachen hoor! Ach ja... shit happens af en toe toch? 

Onze zwarte duivel bovenop de tv... Weer iets nieuws -.-'.

Op het ene moment ligt Verschoor uitgeteld op de vloer... Nergens geen puf meer voor. Ik draai me om en meneer springt bovenop de plank en begint hem te mollen. Sja katten (en vooral Verschoor) zul je soms gewoon niets van begrijpen!

M'n moeder wilde graag dolfijntjes op haar nagels. Ik maakte een leuke gemixte pastelachtergrond met daaroverheen dolfijntjes!

Mijn kleine fotomodelletje! Verschoor is heel goed in het laten zien van verschillende uitdrukkingen. Arrogantie, schattig, maf beest en verbaasd. We zijn zo gek op dit maffe beest! 

Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week? Of wegens de hitte weinig gedaan? 

3 opmerkingen:

  1. Jeetje wat balen van de magnetron, hopelijk heeft je moeder niets??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat was wel even schrikken toen alles naar beneden lwam zeg, gelukkig heeft je moeder niets en een magnetron is weer te vervangen. Heerlijk zo'n zwembad buiten :-). de foto van Blackie op de tv vind ik erg mooi en Verschoor is een grote deugniet :-). Het zijn weer leuke foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations