woensdag 3 juli 2013

[Review] Essence - Unexpected Galaxy (Colour & Change)

In het vorige assortiment van Essence zaten al een aantal colour & change nagellakken. Unexpected Galaxy is een vernieuwde c&c lak. Al eerder reviewde ik twee van deze lakken en beide vond ik eigenlijk niks. Met een schone lei probeerde ik deze vernieuwde lak uit in de hoop een beter resultaat te krijgen.De colour & change nagellakken bestaan uit twee stappen. Als eerste heb je de gewone nagellak en de tweede stap is een speciaal flesje topcoat die ervoor zorgt dat de kleur van de lak veranderd waardoor je gemakkelijk figuren zou kunnen maken. 

Hierboven heb ik twee dunne lagen van Unexpected Galaxy aangebracht. De lak zelf vind ik supermooi en hij dekt ook eigenlijk al prima met 1 laag!

*maak je borst maar nat voor een lachbui!*

Kleurverandering? Gemakkelijk? Mooi effect? Leuke manier van nailart? Hell no! Deze lak is ook eigenlijk wel een toppunt haha. Op mijn wijsvinger maakte ik een french manicure, hier zie je op de tip alleen iets raars dikkigs liggen. Op de middelvinger een moon manicure. Op de ringvinger een verticale streep en op de pink wat krullige frutsels. 

Nou nergens is iets van te zien toch? Beetje een flop Essence! Ik gebruik de lakken van de colour & change collectie nu gewoon als normale nagellakken, de kleuren zijn allemaal wel erg leuk maar het effect met de topcoat is niet je van het.. 

Wat vinden jullie van de colour & change lakken? 

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ook 3 van deze lakken en bij mij werkt het prima wanneer ik een 'gewone' topcoat gebruik en daarmee bijvoorbeeld een french tip maak. Misschien kun je de volgende keer het flesje tussen je handen rollen zodat de pigmenten goed mengen en een normale topcoat gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat raar! ik heb alle lakken van colour & change en bij mij doen ze he prima o.o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik zat al te kijken op de foto voordat ik je tekst las ;-) Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een effect, NOT! Heel erg jammer.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations