dinsdag 2 juli 2013

[Gelnagels] Geel Met Studs!

Aangezien we deze week toch lekker into de studs zijn heb ik vandaag nog een leuke nailart voor jullie, wederom met studs! Op deze manier probeer ik jullie ook een beetje te voorzien van lekker veel creatieve ideeën! Ook deze nailart heb ik gemaakt op gelnagels.

Hier is gekozen voor een lekkere zomerse gele kleur. Je hebt even lef nodig, maar wanneer het er eenmaal opzit val je wel lekker op! Ik heb hier gebruik gemaakt van een gele lak, de ronde studs en een zilveren striper.


De duimen en ringvingers heb ik helemaal gelakt met de gele lak. De overige nagels heb ik een gele french manicure te geven. Dit heb ik expres gedaan omdat de nagels met de studs natuurlijk extra moeten gaan opvallen! Ook hier heb ik de studs weer één voor één aangebracht, hier heb je dus even geduld voor nodig! Ook om de studs in deze vorm te leggen heb je veel geduld nodig, dit vergt nogal precisie! 

Op de overige nagels met een french manicure heb ik met een zilveren striper twee streepjes gezet als leuk detail. Op deze manier zijn de overige nagels niet zo kaal, maar vallen ze toch iets minder op dan de nagels met de studs!

Beginnen de studs bij jullie al te kriebelen ;-)?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations