woensdag 31 juli 2013

[Nailart] Red Ford

Vandaag heb ik weer een leuke nailart voor jullie in petto! Vooral een nailart die leuk is wanneer je net een tijdje bezig bent met het nailarten en een variatie op de streepjes en/of stipjes wilt!

Deze nailart bestaat uit drie delen. Een basiskleur, de stipjes en de streepjes. Voor de basiskleur heb ik Catrice - Robert's Red Ford gebruikt, een mooie dieprode kleur waarvan de swatches later nog online komen!


Voor het maken van de stipjes heb ik verschillende formaten dottingtools gebruikt. Hier kun je leuk mee spelen om grotere en kleinere stipjes met elkaar af te wisselen. De stipjes heb ik met een gewone witte lak gemaakt. Als laatste eindig je de nailart met 2 dunne streepjes. Ik heb hier een lichtroze striper van Max voor gebruikt. Even een topcoat over de nailart en je bent klaar!

Mocht je rood nou geen leuke kleur vinden kun je uiteraard ook een andere basiskleur gebruiken!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations