zondag 28 juli 2013

[Gelnagels] Summer French Flowers Nailart

Op zondag zien jullie altijd een nieuwe nailart, dus ook vandaag heb ik weer een leuke zomerse nailart voor jullie! Dit keer een wat makkelijker te maken nailart, zodat je ook zelf aan de gang kunt. Je kunt trouwens ook lekker variëren met deze nailart, benieuwd hoe? Scroll snel omlaag! 

De nailart bestaat uit een french manicure en bloemen. De french manicure kun je uiteraard maken in allerlei kleuren. Ik heb de bloemen expres wit gehouden zodat deze goed te combineren zijn. Hier heb ik een donkerroze lak van Catrice gebruikt voor de french manicure.


De bloemen kun je op verschillende manieren maken. Ik heb gebruik gemaakt van een nailart kwastje en acrylverf in de kleuren geel en wit. Je kunt dus de bloemen ook met nagellak maken en met een dottingtool. Mocht je geen bloemen met de hand kunnen maken, kun je deze natuurlijk óók stempelen!

Om de nailart helemaal af te maken maakte ik met een kleine dottingtool en witte acrylverf witte stipjes langs de french manicure. Mocht je dit niet leuk vinden kun je dit ook weglaten of juist wat speelser doen met de stipjes door ze groter of over de nagel zelf te laten lopen. 

Gaan jullie deze nailart ook proberen? Deze is echt vrij makkelijk te maken en je kunt er lekker op los variëren!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations