woensdag 17 juli 2013

[Gelnagels] Bruidsnailart

Wanneer je een nagelsalon hebt komen de leukste dingen voorbij! De één wilt gewoon een french manicure, terwijl de andere uitbundige nailarts wil. Maar het leukste zijn toch wel de bruidsnagels! Iemand is helemaal zenuwwachtig voor de mooiste dag van haar leven en hoe leuk is het dan wanneer jíj de nagels mooi mag maken? 

Veel bruidjes gaan toch wel voor de standaard witte french manicure omdat dit natuurlijk bij een witte jurk past. Deze dame heeft uiteindelijk iets héél anders gekregen! Van tevoren heeft ze rondgekeken op het internet en ook deze dame kwam toch wel uit bij de witte french manicure..


Wit is het dus uiteindelijk niet geworden. Het thema van deze bruiloft was 'a touch of pink'. Wanneer je een witte jurk hebt zul je dus op een andere manier het roze moeten laten terugkomen, uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen om het roze op de nagels terug te laten komen. We hebben een behoorlijk tijdje een aantal designs uitgeprobeerd, ze wilde sowieso iets met steentjes!

Uiteindelijk is het een roze french manicure met glitter geworden. Op de french manicure zitten rode rhinestones in de vorm van een hartje. De french manicure is gemaakt met essence - Free Hugs en Essence - Hello Holo. De rhinestones heb ik aangebracht met een beetje topcoat en verwerkt in de gel.

Hoe zou jij je nagels willen hebben op een bruiloft? Ik zou denk ik zelf voor iets chiques met bloemen gaan!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations