woensdag 24 juli 2013

[Gelnagels] Red Charms Nailart

Mocht je gek zijn op bling bling, steentjes, over the top en veel rood. Dan ben je vandaag aan het goede adres op Nailart Creations!

De nailart van vandaag is wederom weer gemaakt op gelnagels. Uiteraard kun je de nailart ook gewoon namaken op je eigen nagels! Dit leuke kettingontwerp is ook goed te doen op kortere nagels!


De basis van deze nailart is een rode kleur van Essie (Jag-u-are). Met een zilveren striper van Essence heb ik het kettingmotiefje gemaakt. De kettinkjes op de ringvingers en duimen zijn open. De overige kettinkjes zijn ingevuld met zilver.

Om de nailart een glitter gehalte te geven heb ik op de ringvingers en duimen ronde studs in de open kettinkjes geplakt. Op de gesloten zilveren kettinkjes heb ik in het midden rode rhinestones geplakt. 

Je kunt uiteraard deze nailart ook maken met andere kleuren!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations