zondag 21 juli 2013

Nailart: Starflowers

Eens in de zoveel tijd heb ik zin om iets compleet anders te maken op mijn nagels! Meestal gebruik ik nagellak voor nailarts, dit keer heb ik acrylverf gebruikt en verschillende nailartkwastjes en dottingtools. Zonder ook maar enige idee te hebben wat ik wilde maken begon ik verf te mengen totdat er spontaan iets uit mij kwam! Benieuwd naar de nailart? 

Ik begon met het mengen van een groene acrylverf. Deze maakte ik een aantal tinten lichter door te mengen met witte verf. Ik begon met het tekenen van bladeren op mijn nagels, de bladeren vormen een soort van 'struik' als achtergrond.


Vervolgens mengde ik rode acrylverf, wederom met wit om een wat lichtere koraalkleur te krijgen. Op de bladeren als achtergrond tekende ik stervormige bloemen om op deze manier een soort van bloemenstruik te creëren.

Als laatste zette ik met witte acrylverf en een dottingtool een stipje in het midden van de bloem. De rest van mijn nagels vond ik nogal kaal, ik heb er daarom voor gekozen om dit te voorzien van een stippenpatroontje. Het uiteindelijke resultaat is best leuk geworden, het oogt zomers en het is gewoon weer eens compleet iets anders!

Trouwens meteen een foto van beide handen, hier kun je dus zien dat de nailarts op beide handen hetzelfde zijn! Let ook altijd op met acrylverf, dit moet je goed aflakken met topcoat anders ligt het er meteen af bij 1x handen wassen.

Maken jullie liever nailarts met acrylverf of gewoon nagellak? Ik gebruik zelf het liefst nagellak, acrylverf oogt vaak wat dikker!

4 opmerkingen:

  1. Heel mooi gedaan! Ik wissel het gebruiken van verf en nagellak af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt leuk! vrolijk.echt anders dan anders ja.mooi gelukt.heb nog nooit acryl verf gebruikt.
    Groetjes, Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations