dinsdag 9 juli 2013

DA - Nr 103

Zo ongeveer twee weken geleden had de DA een leuke actie met 1+1 gratis op verschillende merken nagellakken. Nou zit de DA drogist niet bij ons om de hoek dus kom ik er eigenlijk ook nooit. Met deze actie wilde ik wel even kijken en besloot ik wat lakken van DA eigen merk mee te nemen, benieuwd naar de kwaliteit van deze lakken en of ze een beetje fijn zijn. Ik nam totaal 4 lakken mee. Nr 103 is hier één van, het viel mij op dat een aantal lakken nummers hebben en andere lakken namen. Deze heeft helaas geen naam. Dit lakje komt uit de glam&glitter collectie.

Deze lak is een rode glitterlak. De kleur rood is niet heel fel, maar oogt wel chique. Het lakje heeft dus een glitter finish en is daarom wel wat lastiger te verwijderen dan een gewone crème nagellak.

Het kwastje van dit DA lakje is lekker lang en niet zo heel breed. Hierdoor kun je makkelijker je nagels lakken. Ik vind het dopje fijn vasthouden tijdens het lakken, maar dit ligt ook persoonlijk. De lak dekt verder met 2 lagen, op de swatches hierboven lijkt hij hier en daar mijn nagels door te laten, maar dat komt puur door de foto's zelf. 

Wat vinden jullie van de lakken van DA?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations