donderdag 11 juli 2013

Grey/Pink Gradiënt

Eigenlijk alle kleuren kun je wel combineren tot een gradiënt nailart. Om een gradiënt te maken hoef je ook echt geen artiest te zijn, met een simpel schuursponsje kom je al héél ver!

Ik probeer zoveel mogelijk aparte kleurencombinaties te bedenken. Dit keer ging ik voor grijs en roze. Voor een simpele tweekleurige nailart heb je maar twee kleuren en een spons nodig, wil je echt een goede opvallende gradiënt is een witte basis wel mooier. 


Omdat ik de gradiënt goed dekkend wilde ben ik zelf ook begonnen met 1 laag witte nagellak, maar dan ook echt goede witte (denk aan typ-ex) nagellak! Verder heb ik Essence - Grey-t To Be Here en DA - Nr 103 om de gradiënt mee te maken.

Het makkelijkste om een gradiënt te maken is de twee kleuren lak aanbrengen op de zachte kant van een schuursponsje en deze in 1 keer een soort van over je nagel te stempelen. Om géén rechte lijn in de gradiënt te creëren kun je het sponsje even omhoog en omlaag bewegen over de nagel, op deze manier wordt de kleur wat mooier verspreidt.

Wat vinden jullie van deze grijs/roze gradiënt? Welke kleuren vinden jullie mooi in een gradiënt?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het een mooie combo!
  Ik houd zelf erg van de combinaties roze+oranje, mintgroen+lila, lila+pastel geel en paars+blauw+zeegroen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie combinatie :-)
  Geel - oranje is ook een leuke, zomerse combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. roze met zilver vind ik heel mooi, en deze in roze met grijs dus deze ookmaar alle felle en lichte kleuren zijn hier wel geschikt voor, en zilver. dit is ook heel leuk als je een soort regenboog maakt of van licht naar donker met een bepaalde kleur bv blauw of roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blauw, Roze, groen en dat soort kleuren vind ik altijd mooi met een gradiënt!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations