maandag 8 juli 2013

[Review] Design Glassware #2

Afgelopen zaterdag reviewde ik al deel 1 van de spulletjes van Design Glassware. Een webshop gericht op producten waarbij swarovski steentjes gebruikt worden. Benieuwd naar de glasvijlen en het pincet, lees dan deze review. Vandaag laat ik jullie de overige twee producten zien!Naast nagelproducten verkoopt deze webshop ook o.a. sieraden. Deze leuke oorbelletjes onder andere. Op de knopjes zitten steentjes van, volgens de webshop, swarovski. Nogmaals, ik kan nergens een teken vinden van echtheid, dus of dit ook echt klopt durf ik niet met 100% te zeggen. De oorbelletjes zijn erg leuk en de steentjes weerkaatsen verschillende kleuren! Deze oorbellen kosten €8,- en zijn hier verkrijgbaar.

Het laatste product vind ik persoonlijk het leukst én het handigst! Een metal compact mirror. Een spiegeltje van metaal die je makkelijk mee kunt nemen in je tas. Het spiegeltje bevat dus geen snel brekend glas, maar een metaal die weerkaatst waardoor je je spiegelbeeld ziet. Het design op het spiegeltje met de steentjes vind ik ontzettend mooi en het spiegeltje krijg je binnen in een handig doosje. Ik doe dit spiegeltje meestal met doosje en al in mijn tas, zo kan hij ook niet beschadigen en vind ik hem makkelijker terug in mijn schoudertas. Dit spiegeltje kost €21,- en is hier verkrijgbaar.

Conclusie: De oorbelletjes zijn erg leuk en ik draag ze dan ook vooral in mijn tweede gaatjes (eerste gaatjes draag ik meestal hangers). Het spiegeltje vind ik echt ontzettend leuk en handig!
 
Hebben jullie al kennis gemaakt met www.design-glassware.com

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations