dinsdag 23 juli 2013

[Gelnagels] Flowers In The Dark Nailart

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien kwam op een nogal aparte manier tot stand! In eerste instantie was het de bedoeling om fimobloemen te verwerken in de nailart, toen dit dus niet werkte moest ik ter plekke iets anders bedenken....

Deze nailart heb ik gemaakt op gelnagels. De nagels zelf zijn gewoon natuurlijk, ze zijn enkel verstevigd met een laagje gel en de nailart die erop zit, zit verwerkt in de gel waardoor dit 2 weken mooi blijft.


In eerste instantie bracht ik fimobloemen aan op de nagels. Ik heb al eerder ontzettende ruzie met fimo gehad en dit keer verliep dit niet beter. Deze nagels zijn vrij rond en de fimo wilde maar niet naar de nagels buigen waardoor dit er heel oppervlakkig oplag. Het wilde ook niet plakken en viel er binnen no time af.. Drama dus! Zelfs met nagellijm bleef het niet zitten, uiteindelijk besloot ik dus om het eraf te halen en moest ik ter plekke iets anders bedenken.

Ik besloot met de hand bloemen te maken. Ik maakte de bloemen door 5 stipjes te zetten en in deze 5 stipjes nogmaals 5 stipjes in een lichtere kleur. In het midden plaatste ik een rhinestone als hart. Met een witte lak en een dottingtool maakte ik op iedere nagel een ander speels patroontje met stipjes om de nailart af te maken. De lak die ik hier als basis gebruikt heb is trouwens 'Magic Red Carpet', de magnetische nagellak van Essence, deze fungeert prima als normale nagellak.

Wat vinden jullie van deze rode/blauwe combo? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations