dinsdag 16 juli 2013

Neon Gele French Manicure

We hebben weer een supermooie week voor de boeg met heerlijk weer! Bij zomers weer horen knallende nagels en zo maakte ik dus een knallende neon gele french manicure bij mezelf!

Om een neonlak echt te laten knallen gebruik ik er zelf altijd een witte nagellak onder. Dit betekend dus dat ik eerst een felle witte french manicure gemaakt heb voordat ik het geel eroverheen gelakt heb. De lakken die ik gebruikt heb voor deze french manicure:

- La Femme beauty - White
- Misa - A Sunny Smile Makes Me Go Wild
- Misa - Paris Pink


Ik ben de french manicure begonnen met een goede basecoat. Dit heb ik laten drogen en vervolgens heb ik met de witte lak de eerste laag van de french manicure aangebracht. Je kunt ervoor kiezen om een french manicure met sjablonen te maken of gewoon met de hand. Ik wilde snel binnen 5 min mijn nagels lakken dus ik maakte de french uit de losse hand.

Misa - Paris Pink is een hele sheer lichte roze shimmer lak. De lak zie je bijna niet.. Ik heb deze lak aangebracht over de neon gele french manicure voor een subtiel shimmertje. Als laatste heb ik er een topcoat over aangebracht om de french manicure een aantal dagen mooi te houden. 

Wat vinden jullie van neon french manicures? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations