donderdag 4 juli 2013

Instagram #27

Goedemorgen allemaal! Hebben jullie een fijne week gehad? Op deze ochtend laat ik jullie weer een nieuwe editie van de Instagram posts zien! Je kunt mij uiteraard ook via Instagram volgen om alle foto's te kunnen bekijken: @sylvia_nailartcreations.

Deze week is het echt superdruk geweest in de salon, bereid je dus maar voor op veel nagelfoto's! Een aantal nailart ontwerpen zullen ook nog in aparte artikels voorbij komen met een wat betere kwaliteit foto's!De studs zijn deze week helemaal hip! Ik heb verschillende sets gelnagels gezet met de studs.

Deze week heb ik ook een set bruidsnagels gezet, hier zal ik binnenkort nog even een apart artikeltje over maken!

Nog een leuke nailart met bloemen, stipjes en rhinestones!

Boevige Status Quo kitteh! Lekker geposeerd voor dat T-shirt haha!

Het blijft een leuke uitvinding die thermolak. Ik krijg nu soms echt opmerkingen van: hé joh heb je koude voeten ofzo? Haha ja klopt dus, als de gellak paars is zijn mijn tenen koud!

Blacky is helemaal gek op de tuin. Ze loopt netjes los in de tuin zonder weg te lopen! Alleen de buurtkatten.. sja daar vecht ze nogal veel mee. Iedere kat die voorbij komt krijgt een snauw of een mep. Behalve deze zwarte kat hierboven! Afgelopen week zat Blacky aan het ene kant van de hek en die andere zwarte kat lag aan de andere kant van het hek. Zo hebben ze echt wel een half uur gelegen samen!

Nog een paar meiden blij gemaakt met nagels voor hun vakantie.

En een lekkere knallende neon french manicure!

M'n kleine dotje! Ongelovelijk dat hij alweer dik een jaar oud is, die tijd vliegt! Geen kitten meer maar een grote man! (Maar hij blijft wel een beetje mijn baby ;-))!

RAWR! Lekkere actie foto! Zo lijkt ie best op een angstaanjagende tijger. Die tanden van m zijn ook best wel scherp hoor!

Verschoor sneakt tegenwoordig ook de deur uit wanneer we binnenkomen of weggaan. Dan gaat ie helemaal rollebollen in de gang en begint ie tegen de muren te lullen (prrr mauw, miaaauw?). Echt een geniaal gezicht, het is dat mijn videofunctie op Instagram niet werkt anders had ik het een keer gefilmd!

Hebben jullie een fijne week gehad? Is de vakantie al in zicht?

4 opmerkingen:

  1. Tof dat je het zo druk hebt in je salon. Ik hoop het ooit ook te kunnen doen.
    En die actie foto van Verschoor is geweldig. Zo heb ik er ook 1 van mijn hond hahaha...zo'n raar gezicht :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk die nagels!! Ik vind vooral die oranje en die bruidsnagels erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations