maandag 1 juli 2013

Essence - Grey-t To Be Here

Ik ben iemand die eigenlijk altijd naar vrolijke kleuren grijp. Sombere en donkere kleuren doen mij weinig, net zoals grijs eigenlijk... Tot ik tegen deze lak van Essence aanliep. Grey-t To Be Here! Psst, kijk trouwens eens naar die gave finish!


Grey-t To Be Here is een hele mooie lichte grijze nagellak met een glassfleck finish. Een glassfleck finish is een nagellakfinish waarin het lijkt of er hele fijne stukjes glas in verwerkt zijn. Helaas vallen de glassflecks niet super op op de nagels zelf, maar in het flesje kun je ze wel goed zien!

Deze lak dekt prima met twee dunne lagen. Het enige nadeel vind ik een beetje dat de kwasten van de Essence lakken steeds breder worden. Op mijn pinknagel is het bijvoorbeeld lastig lakken omdat de kwast al breder is dan mijn pinknagel zelf. Die kwastjes mogen van mij echt wel een tikkeltje smaller! Verder is de lak erg mooi, de glassfleck finish valt wel mooi op in het zonnetje! Wanneer het een beetje mooi weer wordt ga ik deze lak zeker eens dragen met een leuke nailart!

Grijs in de zomer ja/nee? Wat vinden jullie?

3 opmerkingen:

  1. zelf hou ik niet zo van grijs maar dat glas effect is wel leuk. ik hou eigenlijk wel van hele breede kwastjes.maar daardoor komt de lak ook een beetje op mijn vinger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een mooi kleurtje, maar zal het zelf niet dragen, ik ben van de fellere en donkere kleurtjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations