vrijdag 12 juli 2013

Stijlvolle Outfits en Nailarts!Als je eenmaal mooie nagels hebt, dan wil je daar natuurlijk ook een stijlvolle outfit bij. Deze zomer zijn er een aantal duidelijke trends die perfect passen bij een aantal nailarts van www.nailartcreations.nl. Hieronder geef ik je tips over hoe je een outfit het beste kunt combineren. Heb je meer inspiratie nodig? Kijk dan eens tussen de online kleding van Bulls & Birds. Daar geven ze je per kledingstuk al advies over hoe jij hem het beste kunt combineren. 


Bron
Over appeltjes en bloemetjes
Deze zomer zijn de bloemetjesjurken helemaal terug van weggeweest en zie je ze weer in veel fashion collecties zoals bij Second Female. De leuke appeltjes nailart past hier perfect bij. Zeker bij deze lieve zomerjurk met roze bloemen. Met een drukke print is het belangrijk dat alle kleuren in je outfit op elkaar afstemt.   


Bron
Stijlvol en chique
De aflopende rokken zie je steeds meer op straat. Zeker nu het eindelijk wat warmer wordt in ons land zie je veel meiden met mooie rokken. Deze look past goed bij de zondagse nagels. Chique en stijlvol. Als je deze look compleet wilt maken, dan lak jij je teennagels in dezelfde groene kleur als die je voor je handen gebruikt hebt.

Bron
Yellow Fashion
Soms heb je  een feestje en dan wil je extra chique gekleed gaan. Maxi dresses zijn jurken die tot aan de grond komen en deze zomer zijn die helemaal hot. Deze leuke gele jurk past perfect bij de gele juwelen nagels. 


Passen jullie je nagels aan op je outfit of andersom?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind die appeltjes echt super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die appels zijn zo leuk!
  Ik pas eigenlijk niks nergens op aan :$
  Ik draag waar ik op dat moment zin in heb, net als op mijn nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke voorbeelden! Vooral de gele vind ik erg mooi en vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die appels zijn zo leuk :-). Soms pas ik de kleur van mijn nagels aan op wat ik draag, maar meestal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Over een week ga ik op vakantie en dan heb ik een aantal dagen daarna meteen een feestje. Ik weet al wat ik aan ga doen en pas mijn nagels daar dan op aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations