zaterdag 20 juli 2013

[Review] Essence - Magic Red Carpet + Magneetpen

Essence heeft sinds een tijdje niet alleen maar magnetische nagellakken in het assortiment, maar ook magneetpennen. Ik vind persoonlijk het effect van magnetische nagellakken maar minimaal, maar was toch wel erg benieuwd naar de magneetpen! Ik kocht sowieso een magnetische lak waarvan ik de kleur mooi vond, zodat ik hem ook als gewone nagellak zou kunnen gebruiken. Dit is de lak 'Magic Red Carpet'.


Om niet alleen het effect van de magnetische pen te testen, maar ook het effect van de nagellak zelf, gebruik ik in deze review ook nog twee andere magneten. Beide magneten komen uit een Max setje.

Bij magnetische nagellak werk je met een aantal stappen. Je brengt eerst een dikke laag lak aan en vervolgens hou je meteen voor zo'n 20 sec een magneetje boven de lak. De deeltjes uit de nagellak trekken dan richting het magneetje en zo vormt er een figuur.

Wijsvinger: Hier gebruikte ik de stervormige magneet van Max. Het figuurtje staat in de nagel, dus de lak bevat ook echt magnetische deeltjes.
Middelvinger: Op deze nagel probeerde ik de magneetpen uit. Volgens de beschrijving van het product moest ik de ben gewoon in vormen zo dicht mogelijk boven de lak bewegen. Hmm geen enkel resultaat hier!
Ringvinger: Boven deze nagel hield ik de streepjesmagneet. Je ziet een aantal streepjes in de lak zitten, het effect is niet optimaal, maar het werkt wel.
Pink: 2e Poging voor de magneetpen. Weer hield ik de pen zo dicht mogelijk boven de lak en maakte ik figuurtjes. Zo hier en daar zie je wat lichte plekjes, maar geen echt effect.

Conclusie: De magneetpen is niet aan mij besteed. Het werkt bij mij absoluut niet en levert alleen maar frustraties op! Geef mij dan maar een gewoon magneetje die je boven de lak kunt houden alhoewel ik dit effect ook niet echt 'leuk' vind staan!

Deel hieronder jullie ervaringen met de magneetpen, ben erg nieuwsgierig!

6 opmerkingen:

 1. Was erg benieuwd naar die pen.leek me ook niet echt goed werken.dus had hem niet gekocht.als ik jouw resultaat zie ben ik bij toe dat ik hem heb laten liggen..
  Groetjes, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. misschien kan je met die pen stipjes maken ofzo. dat gaat denk ik wel makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stipjes werkte helaas ook niet! Ik denk dat het magneetje in de pen gewoon niet sterk genoeg is!

   Verwijderen
 3. Jammer dat hij niet goed werkt, maar had ik wel verwacht aangezien je hem beweegt in een bepaalde vorm en hij dus maar heel kort boven de nagellak zit. Een magneetje blijf je in de dezelfde vorm erboven houden :) Wel een hele mooie lak trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind die van Sally Hansen net wat mooier en effectiever werkern.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations