vrijdag 26 juli 2013

[Shoplog] Moodlakken, Maybelline, NYC En Meer!

Omdat jullie zo ontzettend van shoplogs houden heb ik vandaag een soort van collectieve shoplog van de afgelopen maand! Omdat het nu een zomermaand is en ik vakantie heb loop ik wat sneller een winkel binnen dan normaal. Kijk je mee naar de aanwinsten van deze maand? 

Als eerst ging ik even langs de DIO drogist. Omdat ik voor de vakantie wat extra bijgewerkt had op mijn stageplek kreeg ik als bedankje een cadeaubon. Voor €10,- zocht ik wat lakjes uit. De twee Miss Sporty lakjes waren 2 voor €3,- (nr 456 en nr 303) en in het schap van Maybelline was er een leuke actie met 1+1 gratis. Deze super stay gel nail colors 7 days waren nu 2 voor €7,99 (geloof ik!). Het zijn trouwens gewone nagellakken en geen gellakken! Dit zijn Surreal en Rose Salsa, Hot Salsa.


NYC heeft een aantal nieuwe lakken in het assortiment, de Foil Explosion lakken. Van de 3 kocht ik er 2 omdat ik nieuwsgierig was. De laatste lak was een roze en heb ik niet meegenomen. Deze twee zijn Aqua Mystic en Magic Earth. Met 50% korting kocht ik Catrice - Papa don't Peach (ik denk dat deze uit het assortiment verdwijnt). En via Catherine Nails kreeg ik één van hun nieuwste Classiclac opgestuurd, dit is nummer 205 en morgen komt de review online!

VIa Instagram ontdekte ik dus dat de Intertoys tegenwoordig Moodlakken verkoopt van het merk Casuelle. De twee rechtse kocht ik al eerder en een aantal dagen later wilde ik toch graag de andere twee nog. Dit zijn van links naar rechts: #Feel like daydream dancing, #feel like sky is the limit #feel like moonlight cherry en #feel like midnight sky. Deze lakken kosten €2,50 per stuk. Ik had hier nog een VVVbon voor liggen dus hoefde maar weinig bij te leggen (altijd handig cadeaubonnen!).

Bij de Intertoys hebben ze ook nog een groot schap met This Is It lakken. Geen idee of het iets is en/of de kwaliteit te doen is, ik ga het voor jullie testen! De This is it lakken kosten €1,99 per stuk. De middelste had 50% korting dus was €1,-. Dit zijn van links naar rechts: Green, Persian Rose en Black Mirror.

Via de Kruidvat voordeelkaart kon je deze quick&easy nail polish remover potjes voor €1,50 (ipv €2,50) halen. Mijn vorige removerpotje was aan vervanging toe en omdat deze zo fijn werken bij glitternagellak nam ik meteen maar een voorraadje mee. 

Tot zover deze shoplog! Aardig bescheiden toch? Ik heb gebruik gemaakt van een aantal leuke acties en doordat ik nog wat cadeaubonnen had heeft het me amper iets gekost!

4 opmerkingen:

 1. Leuke lakken :).
  Ik ben erg benieuwd naar de Moodlakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lakken heb je gekocht! Wil je misschien een review doen over de mood lakken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. this is it is best wel goed. ik heb thuis een paketje van 3 lakken en een dottingtool.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations