donderdag 1 augustus 2013

Instagram #31

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een persoonlijk artikel vol met foto's van mijn week! Een week waarin Verschoor veel voorkomt, ik een nieuwe stap met Nailart Creations gemaakt heb en ik uiteraard weer wat leuke nailarts op gelnagels gemaakt heb! Ook deze maand doe ik weer mee aan de photochallenge, mocht je het leuk vinden om deze foto's te zien kun je mij volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations.

Laat ik dan meteen maar met Verschoor beginnen. Deze kat is niet goed snik. We zaten lekker met zijn vieren op het balkon en meneer ging met zijn dikke kont op het (al zo kleine) tafeltje zitten. Uiteindelijk wilde meneer ook een 'glas' met water zodat hij ook kon drinken. Yups Verschoor drinkt met zijn poot... Hebben jullie ook zo'n gekke kat die niet normaal kan drinken??


Deze leuke nailart maakte ik op mijn zus haar gelnagels. Ik zit nog te twijfelen om een tutorial hiervoor op te nemen, hebben jullie interesse?

Afgelopen zaterdag zijn we op de Albert Cuijp geweest en daar kocht ik deze leuke pumps voor €5,-!

Deze week heb ik ook flink wat lakken geswatcht voor jullie en heb ik o.a. de moodlakken van de Intertoys uitgetest! De eerste review van deze roze lak komt zaterdag online!

Kijk m'n mannetje genieten! 

Ook zette ik zaterdag nog een andere set gelnagels met een mooie zilveren/rode nailart. De foto is niet heel duidelijk maar er komt nog een apart artikel over aan!

Mijn eigen nagels waren ook weer aan de beurt en ik ging ook voor een lekkere zomerse nailart! De foto hierboven is alleen de basis, de rest van de nailart komt zondag online!

Met Blacky buiten in de voortuin. Voor het geval Blacky ooit eens naar buiten glipt proberen wij haar zoveel mogelijk van de buurt te laten zien aan een touwtje. Ze is enorm bang voor alles en iedereen, tenzij iemand dus zegt dat ze 'mooi' is. Dan begint mevrouw te glunderen...!

Nog wat fotootjes van de salon! 

Ik verklapte hierboven al dat er wat stond te gebeuren met Nailart Creations! Afgelopen dinsdag had ik een afspraak bij de KVK staan om van Nailart Creations officieel een bedrijf te maken. Morgen komt hier een apart artikeltje over en laat ik nog een kleine update van de salon zien! Ik hoop dan ook dat ik voor vrijdag de laatste puntjes op de 'i' heb kunnen zetten. Ik wacht nog op iets leuks voor in de salon maar dit moet nog arriveren!

Wanneer je geen last van een kat wilt hebben, kun je in het geval van Verschoor gewoon een lollystokje geven. Zie hier de capriolen die meneer uithaalt met zo'n simpel stokje!

Slaapkop!

Naast de salon heb ik natuurlijk ook nog een slaapkamer waar veel aan moest gebeuren. Ik heb een aardige tic voor schoenen zoals je kunt zien en ik wilde hier een apart hoekje voor maken. Ik kocht bij de ikea een simpele stellage alleen wat deze niet groot genoeg. Inmiddels heb ik er een tweede bij en ook deze zit proppie vol. Ik wil nu nog wat plankjes ertussen maken zodat ik wat meer ruimte krijg, dit is alleen iets voor later!

Ook deze Instagram editie sluit ik weer af met Verschoor. Dit dotje kun je gewoon niet weerstaan, meneer is nog net zo 'cute' als toen ie kitten was!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations