maandag 19 augustus 2013

Catrice - Robert's Red Ford

Zo nu en dan vind ik een nagellak waar ik in één klap gek op ben! Robert's Red Ford is daar één van. Sinds ik deze lak heb is hij al meerdere malen gebruikt wat vrij zeldzaam is in een collectie van uhh veeeeel lakken ;-)!

Robert's Red Ford is een prachtige wijnrode nagellak met een crème finish. De kleur heeft een mooie glanzende finish en staat vrijwel iedereen (mits je ervan houdt natuurlijk).


De dekking van RRF is ook prima. Met 2 dunne laagjes heb je een mooie egaal resultaat. De kleur streept niet en voor een rode lak dekt hij perfect. De lak droogt ook vrij snel!

Naast een mooie manicure kleur is RRF ook prima geschikt als lak voor watermarble. Ik heb hem zelf al een aantal keren gebruikt en het resultaat is steeds erg mooi! Een lekkere veelzijdige lak dus!

Wat vinden jullie van deze rode lak? Iets voor jou of juist totaal niet? 

5 opmerkingen:

 1. Hij is inderdaad heel apart, in een goede manier ;-) Erg mooi kleur, beetje wijnrood. I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze lak lijkt mij heel mooi op een beetje gebruinde huid. hij ziet er idd goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen de naam al is weer briljant gevonden :-)
  Mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil hem ook, maar heb hem helaas nog nergens kunnen vinden :(

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations