vrijdag 9 augustus 2013

This Is It - Black Mirror

Afgelopen maandag liet ik jullie al 'green' van de This Is It nagellakken zien. Ietwat teleurgesteld was ik in die lak door de dekking/finish. Naast Green kocht ik ook nog Black Mirror, een glitterlak. Ook hier verwachtte ik niet veel van, en zo swatchte ik deze over 'green' heen. 

Black mirror is een glitterlak met allerlei kleuren glitters, van zwart, holografisch naar zilver. Dit soort glitterlakken hebben vaak een sheer basis waardoor ze niet mooi zijn zonder basiskleur. Maar dit geeft meteen wel weer de mogelijkheid om deze lak te dragen over allerlei verschillende kleuren!


Ik was toch wel aangenaam verrast door deze lak. Wat een ontzettend leuk resultaat! De glitters lieten zich vrij makkelijk over de nagel heen verspreiden én er komen best veel glitters van één laagje af!

Ik lakte twee lagen Black Mirror over twee lagen 'green' op bovenstaande swatches. Het effect ziet er ontzettend leuk uit én niet te vergeten, de slechte dekking en de strepen van green zijn verdwenen! Deze leuke glitterlak is dus wel de moeite waard!

This is it kost €1,99 per flesje en is verkrijgbaar bij de Intertoys. Hebben jullie ervaringen met 'this is it' nagellakken? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations