maandag 26 augustus 2013

NYC - Magic Earth (Foil Explosion)

Een tijdje terug alweer is het merk NYC met een kleine collectie van 3 nagellakken genaamd 'Foil Explosion' uitgekomen. In eerste instantie trokken de lakken niet bepaald mijn aandacht, maar na een aantal goede verhalen besloot ik er toch 2 te halen. Vandaag swatch ik het eerste foil explosion lakje voor jullie, de groene variant genaamd 'Magic Earth'.

Meteen na het aanbrengen van de lak begreep ik niet helemaal waar iedereen zo lyrisch over deed.... Magic Earth is een wat vage donkergroene lak met een folie finish. De finish is heel streperig en vormt geen mooi geheel.Wat mij heel erg opviel aan deze lak is het feit dat de lak mijn handen enorm bleek maakt! Dat terwijl ik nu dankzij de zomer juist een gebruinde huid heb. Ik wil ook niet weten hoe dit er dan uitziet wanneer ik al een bleke huid heb in de winter! Deze lak is dus waarschijnlijk gewoon niet zo geschikt voor mijn huidtype.

De lak brengt verder wel prima aan en dekt met 2 laagjes. Let wel op dat je een goede basecoat gebruikt bij deze lak, hij stainde bij mij als een gek helaas!

Voor degenen die deze lak ook in hun bezit hebben: wat zijn jullie ervaringen? 

2 opmerkingen:

  1. Wat ik jammer vind van deze lakken is dat het 'streept'. Vind dit wel een mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kleurtje, ik vind zelf het strepen wel leuk, hoort ook een beetje bij het effect!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations