donderdag 22 augustus 2013

Instagram #34

Goedemorgen allemaal! Ook deze week geen hele lange uitgebreide persoonlijke post, maar toch nog een aantal leuke foto's van hoe mijn week eruit gezien heeft! Mocht je alle foto's willen zien die ik plaats kun je deze bekijken via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Langzaamaan begint de salon steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels is de troeptafel veranderd in een tafel vol inspiratie met daarbij folders over gellak en gelnagels die meegenomen kunnen worden. Er zijn nog een aantal dingetjes die ik wil veranderen/verplaatsen want sja het is nooit klaar eigenlijk haha!Ik probeer de laatste tijd de Facebookpagina van Nailart Creations wat beter te onderhouden. Er worden meer berichten op geplaatst en veel foto's van net gezette nailarts (via de facebookpagina krijg je dus leuke previews te zien voordat ze op de site komen!). De afgelopen week heb ik ook een leuke nieuwe profielfoto in elkaar geknutseld met verschillende foto's van gezette nagels en nailarts.

Mijn kleine ondeugende kattenboefje! 

Blacky nog steeds zo kattig en chagrijnig zoals ze altijd is ;-)

De leuke zonnebloem nailart! Helaas was de basislak zo crappy dat deze er na 1 dag gewoon in complete stukken afbladderde.. Vanmiddag meer over deze lak!

Stampertje het kleine knuffeltje! Mevrouw mag tegenwoordig niet iedere dag meer loslopen over de grond sinds wij verhuisd zijn. Overal liggen nog losse draden en dit konijn is gék op dingen doorknabbelen!

Natuurlijk weer een leuke afsluiter met wat lieve foto's van Verschoor! Deze stoere kater heeft zo'n ontzettend lief en ondeugend karakter! Hij is ook zo verschrikkelijk snel groot geworden!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations