donderdag 29 augustus 2013

Instagram #35

Goedemorgen! Ook deze donderdag weer een nieuwe editie van de Instagram post! In dit artikel vind je een overzicht met foto's van hoe mijn week eruit gezien heeft. Deze week heb ik niet heel veel gedaan, school begint er weer aan te komen en afgelopen dinsdag mocht ik alweer verslagen inleveren. Flink aan het werk geweest dus! Goed, mocht je alle foto's willen zien kun je mij natuurlijk volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Deze week weer een aantal leuke gelnagels gezet. Het ontwerpje hierboven is bedacht door mijn moeder zelf, vind het altijd erg leuk wanneer ze zelf met ideeën komen!Sja, als je je kat zo ziet liggen heb ik toch wel moeite met mijn lach inhouden hoor! Pff maf beest, je kunt mij niet wijs maken dat dít lekker ligt!Afgelopen donderdag weer een leuke nailart workshop gehouden! De party/workshop pagina wordt binnenkort even aangepast aangezien het nu ook mogelijk is om de workshops bij mij thuis te houden. Mocht de update er zijn wordt dit als eerste geplaatst op de facebookpagina van Nailart Creations!

Ook ben ik nog steeds druk in de salon bezig. Inmiddels ziet de tafel er zo uit, het gele ladekastje heb ik verplaatst naar een wat minder zichtbare plek en nu liggen hier vooral nailartvoorbeelden. Ook liggen hier een aantal interessante folders over gelnagels en gellak.Ook ik kon het niet laten en ging even langs het kruidvat voor de nieuwe Essence producten. Whoehoe ik spotte een 'sandstyle' en nam hem meteen mee. Hierboven meteen even een snelle swatch, zaterdag komt het uitgebreide artikel online! Verder kocht ik nog wat lakjes, de glow in the night en de french manicure brush.

Ondanks dat meneer al zo groot wordt is en blijft het mijn kleine baby! Hij vindt het ook nog erg leuk om zo af en toe lekker te bijten en te spelen.

Nog meer mooie nageltjes gezet! Ook deze nailarts zullen allemaal met uitleg in een apart artikel verschijnen!

Dit beeld heb ik vooral veel gezien de afgelopen week. Studieboeken en een computer. Afgelopen maandag heb ik (ja tijdens het mooie weer helaas!) de hele dag in de bibliotheek doorgebracht om de laatste verslagen af te ronden. Echt een aanrader wanneer je een slechte concentratie hebt, zoek een bibliotheek op met studieruimtes, hop een leeg hok waar je geen enkele afleiding in kunt vinden. Voor mij werkt het!

Als laatste nog Verschoortje op zijn mooist! Meneer wordt later echt een rasechte photobomber, iedere keer wanneer hij mooi ligt en ik een foto wil maken gaat ie rare fratsen uithalen!

Zijn jullie alweer volop begonnen met school/werk? Pfoeh ik mag volgende week beginnen en zal flink moeten wennen, eerste schooldag van 08:30 tot 17:30 *slik*!

4 opmerkingen:

  1. Leuke foto's weer! Verschoor is echt fotogeniek haha, doet me denken aan men eigen katjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik moet zo lachen om die kat van je.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke foto's en leuke nailarts, maar de foto's van Verschoor zijn zo leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations