dinsdag 27 augustus 2013

Max - Deep Sea

Het merk Max blijft mij keer op keer verbazen! Na de leuke stempelsetjes, caviarsetjes, goede stripers en leuke nagellakken, heb ik dit keer weer een goede aanrader op het gebied van mintgroene lakken voor jullie gevonden!

Deep Sea is dus een mintgroene nagellak met een crème finish. Wanneer jullie mij op Instagram en/of Facebook volgen hebben jullie al een foto van deze beauty voorbij zien komen! De kleur zit echt perfect tussen blauw en groen in.


De lak is qua substantie iets aan de dunne kant, maar hé voor €0,50 ga ik echt niet moeilijk doen hoor! Het zou best kunnen dat enkel mijn lakje iets dunner is geweest. 

Met 2 lagen dekt de lak opzich al. Ik vond hem alleen iets streperig met 2 lagen, hierdoor heb ik een 3e dunne laag aangebracht. Dit verhielp alle strepen en zorgde voor een mooie finish! Een hele mooie kleur en hier kun je ook nog eens hele leuke nailarts mee maken!

Welke lak van Max vinden jullie écht een aanrader? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations