zondag 4 augustus 2013

[Nailart] Summer Bamboo

Naast de vele nailarts die ik in de salon op gelnagels maak probeer ik natuurlijk ook steeds weer iets voor mijn eigen nagels te bedenken! Dit keer maakte ik een lekkere zomerse nailart met veel kleur en glitters!

Ik trok een aantal leuke neon nagellakken uit de kast om er vervolgens naar te staren. Sja wat ging ik eens maken! Ik besloot lekker gek te doen en iedere nagel een andere kleur te geven!


Met een sponsje maakte ik een verticale gradiënt. Van roze naar oranje, van geel naar groen, van groen naar paars en van paars terug naar roze. Ik wilde de nailart laten glitteren dus bracht ik een leuke glitter topper van Catrice over de gradiënt heen.

Toen was de achtergrond klaar! Ik vind zwart heel mooi ogen op een fel gekleurde achtergrond, ik besloot dus om iets zwarts erover te doen. De laatste tijd maakte ik alles met de hand dus besloot ik dit keer weer eens de stempelspullen uit de kast te trekken, het is natuurlijk ook zonde om dit niet meer te gebruiken.

Met Konad plate m66 en een stempellak in gold/black stempelde ik de bamboetakken op mijn nagels. Het geheel ziet er heerlijk vrolijk uit en versierd deze week mijn nagels!

Zouden jullie het aandurven zoveel verschillende kleuren op je nagels?

11 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations