vrijdag 30 augustus 2013

[Gelnagels] Coloured Birds Nailart

Wie zegt dat je iets serieus niet kan mixen met iets vrolijks? Juist! Daarom heb ik vandaag een vrolijk gekleurde nailart voor jullie mét wat leuke vogeltjes van een Essence stampy plate! Let op de nailart is door mij gemaakt op gelnagels, dit zijn dus niet mijn eigen nagels, maar wel door mij gezette nagels!

De nailart is vrij simpel en ook leuk om na te maken met een ander figuurtje/stempel. De basis bestaat uit een french manicure. Ik heb alle nagels voorzien van een andere kleur french manicure, het is even wennen, maar uiteindelijk is het een heel leuk gezicht!


Vervolgens heb ik het vogeldesign van een Essence stampy plate gestempeld halverwege de french manicure. 1 Nadeel is alleen dat het design niet in spiegelbeeld aanwezig is, hierdoorkun je het vogeltje niet de andere kant op laten vliegen. Al met al mocht het resultaat er wezen en het belangrijkse is natuurlijk dat de draagster er blij mee is!

Wat vinden jullie van deze kleurrijke vogeltjes? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations