zaterdag 17 augustus 2013

[Review] Casuelle Moodlak - #Feel Like Moonlight Cherry

Tot nu toe heb ik al twee andere moodlakken van Casuelle gereviewed, de lichtroze variant en de blauwe variant. Vandaag review ik de donkere variant voor jullie! Kijken jullie mee naar de swatches? 

#FLMC is een donkerroze variant van de moodlakken. Deze kleur veranderd van donkerroze naar paars. Hierboven heb ik net de lak op mijn nagels gelakt. Ik gebruikte 2 laagjes voor een dekkend resultaat, zoals je kunt zien beginnen de tips al licht te verkleuren.


Het resultaat onder warm water (roze foto 1) en koud water (paars foto 2). De nagels worden ontzettend snel weer roze omdat het nagelbed warm is, dit is goed te zien op de tweede foto.

Een aantal seconden later zie je meteen al dat de nagelbedden weer roze zijn. De tips blijven leuk paars en wederom is ook deze moodlak erg leuk!

Een tijd later maakte ik bovenstaande foto. Hier kun je goed op zien dat ook deze lak een leuk effect geeft. Bij een aantal las ik dat deze lak niet goed zou werken, zoals je ziet werkt hij bij mij wel prima! Wel moet ik eerlijk toegeven dat het kleurverschil van deze lak minder groot is dan die van de lichte roze en de blauwe!

Feel like moonlight cherry is verkrijgbaar bij de Intertoys en kost €2,49 per stuk.

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations