vrijdag 2 augustus 2013

Salon Update #4

Gisteren verklapte ik al wat meer over de salon in de persoonlijke update (Instagram #31) en vandaag geef ik jullie een wat uitgebreidere update over de salon! Inmiddels is het echt wel zo goed als helemaal klaar, alles is naar mijn zin zo dus kijk lekker naar de foto's!


Dit is een beetje het totaal zicht van de salon hoe het er nu uitziet. Het is niet supergroot, maar alles past en er hangt een gezellig sfeertje! Let trouwens niet op de voorraadblikken op de onderste foto. Deze gaan nog weg maar omdat wij momenteel nog even geen kasten hebben staan deze hier voor nood!

Een tijdje lang heb ik erover nagedacht of ik écht een bedrijfje wilde maken van Nailart Creations. Er komt een hoop bij kijken en omdat ik ook nog studeer twijfelde ik toch nog flink. Omdat de salon en de site nu redelijk lopen heb ik het besluit gemaakt om nu gewoon maar een echt bedrijf van Nailart Creations te maken. Als we het toch doen.. doen we het meteen maar goed toch? Vanaf gisteren is Nailart Creations dus een officieel bedrijf! Verder veranderd er niet veel hoor!

Ik vond eerst de muren nog wat kaal. Er hing één roze hart met lakken, maar ik had nog lakken over die niet in de helmer pasten. Daarnaast vond ik de witte muur te wit en te leeg. Ik besloot dus nog een roze hart erbij te halen en nu is de muur echt af! Daarnaast hing ik op de roze muur nog dit leuke tegeltje. Dit tegeltje heb ik tijdens mijn afscheid op mijn stageplek gekregen en de quote die hierop staat past gewoon echt bij Nailart Creations!

Nog wat details in de salon. Leuke lakjes als eyecatcher en ook het tafeltje is nu naar mijn zin. Er liggen nu flink wat nailart voorbeeldjes klaar!

Als laatste toch wel iets wat ik al langer in gedachte had om te doen. Ik heb nu een leuk album liggen met allerlei nailart foto's. Deze heb ik laten printen via Pixum, het is gewoon ontzettend leuk om ouderwets door foto's te bladeren! Daarnaast liggen er ook nog wat wieltjes met allerlei nailart voorbeeldjes!

Binnenkort zal ik nog een roomtour opnemen in de salon waarbij jullie ook lekker in de kastjes etc kunnen kijken! Ook zal er nog een nieuwe stashvideo online komen. Wanneer weet ik nog niet precies, maar ze komen eraan!!

2 opmerkingen:

  1. echt heel leuk ik ben benieuwd naar de stashvideo en d roomtour !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lettie (newnailsandmore)19 augustus 2013 om 19:06

    Een beetje late reactie door de vakantie. Gefeliciteerd met het opzetten van je bedrijf! leuk dat het zo goed gaat met de site en in de salon!! Heel veel succes met beide.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations