woensdag 14 augustus 2013

[Pedicure] Flower Nailart

Na de vorige pedicure, de cherry blossom nailart, wilde ik weer eens wat anders! De cherry blossoms hebben maar liefst 3 weken PERFECT op mijn teennagels gezeten! (zou de gelpolish ze misschien wat verstevigd hebben?). Maar na drie weken was het echt tijd om het eraf te halen en mijn teennagels weer te voorzien van een pedicure mét nieuwe nailart!

In het begin was ik toch meer van het snel hop hop kleurtje erop en klaar, maar de laatste tijd vind ik het ontzettend mooi om een leuke nailart op mijn teennagels te dragen. Al is het alleen een grote teen die opvalt (met de overige nagels valt natuurlijk niet veel te doen). Het oogt mooier!


Dit keer lakte ik mijn nagels met een donkerroze/rode kleur. Dit is een nagellak van Maybelline waar de swatches binnenkort nog van online komen. Het is even wennen op je teennagels, want het werkt toch anders dan vingernagels maar al met al vind ik de nailart aardig gelukt!

Met een witte striper maakte ik de bloemen. Met een donkere grijze striper maakte ik de details en met een dottingtool en dezelfde lak zette ik op mijn grote teennagel stipjes. Omdat de overige teennagels erg klein zijn maakte ik daar met een kleinere dottingtool en een witte lak een rijtje stipjes op. Op deze manier zit er toch nog wat leuks op, maar wordt de aandacht toch naar de bloemen getrokken.

Hebben jullie weleens nailart op jullie teennagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations