zondag 11 augustus 2013

[Gelnagels] Fantasy Dolphins Nailart

Soms willen mensen gewoon iets anders, niet zo'n standaard nailart die persé iets moet voorstellen. Heerlijk vind ik het om lekker de vrijheid te nemen om iets geks en onrealistisch te creëren! Vandaag heb ik een leuke fantasy dolphin nailart voor jullie die ik maakte op gelnagels!

Wanneer je zoekt op 'nailart dolfijnen', zul je gerust meerdere nailarts met dolfijnen vinden. Ik wilde juist iets aparts maken, geen standaard blauwe zee, blauwe lucht, maan, zon, dolfijntje etc! Nope ik maakte een pastel gekleurde achtergrond met daarop de dolfijnen!


Voor de pastelgekleurde achtergrond gebruikte ik de complete 'Candy Shock' collectie van Catrice. Daarnaast gebruikte ik nog 'upper green side' van Essence voor het groen. Met een sponsje maakte ik de gekleurde achtergrond en zorgde ik voor het kleurverloop. Ik gebruik tijdens het maken van dit soort nailarts altijd een witte basisondergrond.

Toen de pastelachtergrond klaar was stempelde ik het dolfijntje over de nagels heen. Zo zodat het lijkt alsof het dolfijntje de lucht inspringt. Een laagje gel over de lak heen en de nailart blijft weer dik 2 weken mooi zitten!

Zijn jullie meer van de realistische nailarts of waarderen jullie de fantasie nailarts ook? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations