zaterdag 3 augustus 2013

[Review] Casuelle Moodnagellak - #Feel Like Daydream Dancing

Een tijdje terug liet ik jullie een shoplog zien met daarin moodlakken van Casuelle. Veel van jullie wilde graag een review zien en dus review ik vandaag het eerste lakje voor jullie! Deze leuke moodlakken hebben ook een naam en deze heet #feel like daydream dancing.

#fldd is een leuke roze nagellak die van kleur veranderd. In het flesje ziet de lak er donkerroze uit, dit is de kleur die de lak aanneemt bij koelte. 


Bij warmte wordt deze kleur heel licht roze. De kleuren verschillen duidelijk van elkaar en daarom geeft het een erg leuk effect! Dit is de eerste keer dat een moodlak echt goed werkt bij mij. De topjes van de nagels zijn vaak veel koeler als de nagelbedden zelf, daarom veranderd de kleur dus!


Hierboven in de video kun je duidelijk het effect én de kleurverandering zien in warm en koud water! Ontzettend leuk om er zo mee te spelen trouwens. Ik gebruikte twee laagjes lak voor een dekkend resultaat.

Hebben jullie al een moodlak van Casuelle? 

6 opmerkingen:

 1. Ik heb de blauw-paarse, vind hem geweldig!
  Ik twijfelde over de roze, maar ik vind de lichte kleur helemaal niks en aangezien de het meeste te zien is, heb ik hem niet meegenomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow zo leuk! im was vandaag bij intertoys, maa ze hadden hem niet meer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig filmpje! Vind ze er ook erg leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations