zaterdag 10 augustus 2013

[Review] Kruidvat Quick&Easy Nagellakremover

Glitternagellak verwijderen is voor vrijwel iedereen een ramp. Daarom zoek ik steeds verder naar een ideale manier om snel en gemakkelijk glitternagellak te verwijderen! Vandaag review ik de Quick & Easy nagellakremover van de Kruidvat voor jullie!Deze remover bevat geen aceton. Een pluspunt want aceton verzwakt je nagels en droogt je nagelriemen uit. Maar aan de andere kant, aceton zorgt er meestal wel voor dat de glitternagellak makkelijker verdwijnt. De remover bevat glycerine en argan olie, daarnaast beweerd de verpakking dat na gebruik je nagels aangenaam fruitig ruiken. Well let's test it!

Wanneer je het potje opent zie je een soort van schuim met hierin een gaatje. In dat gaatje stop je je vinger en deze beweeg je dan wat rond in het potje. Ik merkte tijdens het gebruik dat je je nagel wel goed door moet duwen tot aan de bodem van het potje, daar zit de meeste vloeistof. Tijdens het ronddraaien ging het schuim mee, niet zo heel handig. Ik besloot dus wat voorzichtiger mijn nagel in het potje te bewegen en dit hielp!

Na een aantal seconden haal je je nagel er weer uit... Deze is compleet nagellakvrij! Het fijnste vind ik zelf dat mijn nagelriemen er niet zo ontzettend droog uitzien én dat deze remover inderdaad een fijne geur achterlaat. Echt fruitig vind ik het niet ruiken, maar het ruikt zeker véél lekkerder dan de standaard remover lucht! 

Conclusie: Wat een uitvinding dit! Voor €2,49 ben je voor een tijd verlost van het afboenen van glitternagellak. Deze vernieuwde versie met het schuim vind ik véél fijner dan de vorige versie met de rubberen borsteltjes, deze scheurden behoorlijk tegen je nagelriemen aan. De glitternagellak is binnen no time van mijn nagels af én de geur vind ik toch ook wel erg fijn! Een aanrader dus! 

Hoe halen jullie de glitternagellak van je nagels af? 

6 opmerkingen:

 1. Heb deze zelf ook, vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh top zeg. Die ga ik van de week ook eens kopen. Ik heb een aantal maanden geleden nagellak remover bij de Action gekocht waar geen aceton in zit maar wat een smerig zooitje is dat zeg. Het stinkt echt zo erg dat ik er bijna van over mijn nek ga en mijn vingers en nagelriemen zijn compleet wit uitgeslagen van droogheid. Waardeloos spul dus. Dan is deze van het kruitvat stukker beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb echt precies hetzelfde met die van de Action! Mijn nagelriemen slaan ook wit uit en stinken!! Ik gebruik meestal ook de nagellakremover van de Kruidvat met Aceton (wel slechter voor je nagels, maar de mijne zijn zo sterk die kunnen dat wel aan. Die zonder aceton is ook prima van de Kruidvat!)

   Verwijderen
 3. Ik zal die van het kruitvat zonder aceton dan maar kopen voor de gewone lak want die van de Action is vreselijk. Thanks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor, ik heb deze ook. In de aanbieding, 3 halen 2 betalen maar er waren er maar 2 dus dan maar een remover ernaast gekocht.
  Geweldig potje die uitstekend werkt en echt lekker ruikt. Dit gaat een blijvertje worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations