zondag 18 augustus 2013

[Gelnagels] Silver/Red Gradiënt Nailart

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien heb ik een hele tijd geleden al eens eerder op mijn eigen nagels gemaakt, maar wel met andere kleuren. Dit keer heb ik de nailart iets veranderd naar de smaak van de drager van de nagels!

De achtergrond is gesponst om zo de kleurencombinatie te creëren. Ik ben begonnen met een witte basiskleur voor het sponsen. Ik bracht de zilveren en rode kleur aan op het sponsje en heb dit zo op de nagel gesponst.


De afbeelding van de bloemen is gestempeld met een plate van Konad (weet helaas niet meer uit mijn hoofd welke, mochten jullie het weten zet het even bij de comments!). Het full nail design heb ik wederom met zilver en rood op de nagel gesponst. Dit keer andersom op de nagels zodat het rood op het zilveren deel komt en andersom. Op deze manier kun je met stempelen een heel leuk effect maken!

Soms hoeft een nailart niet moeilijk te zijn om mooi te ogen, zijn jullie meer van het stempelen of leven jullie je liever uit met kwasten? 

3 opmerkingen:

  1. Zelf ben ik een stempel kluns. Heb je daar speciale nagellak voor nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt inderdaad speciale stempellak, maar veel gewone nagellakken stempelen ook prima. Lakken die goed dekken en veel pigment hebben doen het meestal ook prima!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations