donderdag 1 augustus 2013

[Vergelijking] Safari 11M & Essence Purple Diamond

Op deze donderdagmiddag heb ik een leuke budgetvergelijking voor jullie! Vorige week hebben jullie de swatches van het Safari lakje al gezien. De kleur kwam mij zo bekend voor dat ik hem vergelijk met een lak waarvan ik dacht dat deze er veel op leek.Ik heb Safari 11M en Essence - Purple Diamond me elkaar vergeleken. Op bovenstaande swatch zie je meteen al dat de kleuren geen dupes van elkaar zijn. Er zit wel degelijk verschil in beide lakken!

Op de wijsvingers/ringvingers zie je Safari 11M. Op de middelvinger en pink Purple Diamond. Deze twee swatches zijn gemaakt in het zonlicht. Beide lakken hebben een mooie sparkly shimmer finish. Ook heb ik bij beide lakken 2 lagen gebruikt, de dekking en finish zijn verder hetzelfde.

Deze swatch is in de schaduw gemaakt. Purple Diamond is duidelijk wat paarser terwijl de lak van Safari wat meer roze is. 

Welke lak vinden jullie leuker?

3 opmerkingen:

 1. je ziet inderdaad weinig verschil grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi. Ik heb een vraagje. Ik ben zelf niet bekend met Safari nagellak maar zie dit op internet regelmatig te voorschijn komen. Hoe is de kwaliteit hiervan?
  Ben nl. op zoek naar een nagellak met goede prijs / kwaliteit verhouding voor kinderfeestjes te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Safari lakken zijn daar prima geschikt voor! Bij ieder merk zitten natuurlijk wel rotte appels maar over het algemeen is de prijs/kwaliteit verhouding van deze lakken prima! Je kunt vaak ook aan de kleur en dikheid van de lak zien of de dekking ervan goed is! Voor het geven van kinderfeestjes zijn Safari lakken wel geschikt!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations