woensdag 28 augustus 2013

[Nailart] Just Like Picasso!

Via de facebookpagina en via Instagram heb ik ontzettend veel leuke comments gehad op de nailart die ik jullie vandaag ga laten zien! Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe nailarts? Volg dan de facebookpagina! Deze wordt sinds kort veel actiever onderhouden en hier komen veel previews op!

De nailart van vandaag is gemaakt op de prachtige 'deep sea' van Max. Deze lak heb ik jullie gisteren in een apart artikel laten zien, vandaag geef ik jullie dus wat inspiratie om met deze lak te doen!


Voor deze nailart heb je maar een aantal dingen nodig. Een basiskleur (in mijn geval Deep Sea) en drie kleuren stripers. De stripers die ik gebruikt heb zijn allemaal van het merk Max (action), dit zijn een crème kleurige, een lila kleurige en een lichte roze kleur. 

De nailart heet 'just like Picasso' omdat hij heel artistiek gemaakt is! De nailart is supereasy, maar je moet wel de juiste techniek kunnen! Ik heb geprobeerd om een video tutorial op te nemen van deze nailart, deze is helaas te onduidelijk waardoor het niet de moeite waard is om deze te plaatsen. Misschien dat ik het nog eens probeer wanneer er veel interesse is (laat het even weten in de comments!).

Je kunt de nailart zelf maken door een striper kwastje heel goed langs de hals van het flesje te strijken. Vervolgens beweeg je de striper van links naar rechts heel vlug over je nagels heen (zoals schilders doen met likje hier likje daar ;-) hoppetee!). Hetzelfde doe je steeds weer met een andere kleur, het is echt heel lastig uit te leggen!

Mocht je graag een videotutorial zien van deze nailart, laat het even weten bij de comments, dan maak ik er werk van! 

3 opmerkingen:

  1. Mooi hoor! Ik doe het zelf met een waaier kwast kan ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk gedaan! :-)
    Inderdaad met een waaierkwast kan het ook prima.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations